DE CE CANDIDEZ

Dragi prieteni din Sectorul 5,

Astăzi, mă adresez dumneavoastră cu un sentiment profund de responsabilitate și cu convingerea că împreună putem construi o comunitate mai puternică și mai prosperă. Experiența mea în administrația publică m-a învățat că o conducere eficientă se bazează pe dialog, transparență și, mai presus de toate, pe acțiuni concrete care răspund nevoilor cetățenilor.

Prin urmare, în calitate de candidat la funcția de primar al Sectorului 5, îmi propun să aduc o schimbare pozitivă, ancorată în valorile și principiile care ne ghidează comunitatea.

Carmen Mariana Dăscălescu
În centrul programului meu stă o prioritate indiscutabilă: educația. Sunt hotărât să aloc resursele și atenția necesară pentru a asigura că fiecare copil și tânăr din sectorul nostru beneficiază de cele mai bune condiții de învățare. Vom moderniza instituțiile educaționale și vom investi în programe care sprijină dezvoltarea integrală a elevilor noștri, pentru că educația este pilonul care susține progresul și inovația în societatea noastră.

În același timp, sunt conștient că aspecte precum infrastructura, securitatea locuințelor și asistența socială sunt esențiale pentru bunăstarea fiecărui rezident al Sectorului 5. Voi lucra neîncetat pentru îmbunătățirea calității drumurilor, pentru creșterea accesibilității și siguranței în zonele urbane și pentru a asigura că nici un cetățean nu este lăsat în urmă.

Prin implicare activă și gestionare prudentă a resurselor, voi pune în aplicare strategii menite să crească standardul de viață în Sectorul 5. De asemenea, mă angajez să promovez inițiative de mediu care să îmbunătățească spațiile verzi și să mențină curățenia și ordinea, contribuind astfel la sănătatea și la bunăstarea comunității noastre.

Dialogul deschis și continuu cu dumneavoastră va fi un pilon de bază al mandatului meu. Cred într-un parteneriat autentic între primărie și cetățeni, unde fiecare voce contează și fiecare sugestie este valorificată în procesul decizional.

Dragi concetățeni, sunt pregătit să îmi dedic timpul, energia și competențele pentru a servi Sectorul 5. Credința mea fermă este că, împreună, vom deschide un nou capitol de dezvoltare și vom conduce sectorul nostru spre o eră de înflorire și bine.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur de întregul meu angajament și respect.

Cu determinare și devotament pentru viitorul Sectorului 5,
Marian Vanghelie

Cornel George Comsa
Carmen Mariana Dăscălescu
Sergiu Plîngău